ÜDVÖZÖLJÜK
A MEDIPROJECT-PLUSZ KFT.
HONLAPJÁN!



ORVOSTECHNOLÓGIAI TERVEZÉS

KÖZPONTI ORVOSI GÁZELLÁTÁS TERVEZÉS

SZAKÉRTŐI TEVÉKENYSÉG





Vállalkozásunk alapvető tevékenysége kórházak, rendelőintézetek és egyéb egészségügyi vagy gyógyászati ellátáshoz kapcsolódó létesítmények egészségügyi és orvostechnológiai tervezése, központi orvosi gázellátó rendszerek tervezése, esetenként beruházásoknál szakértési tevékenység végzése.

Tevékenységünk kiterjed az egészségügy és a gyógyászat minden területére:
  • kórházi osztályok, diagnosztikai egységek
  • klinikák, országos intézetek speciális technológiája
  • rendelőintézetek
  • gyógyszállók, gyógyfürdők gyógyászati és wellness egységei
  • magánorvosi rendelők, magánklinikák
  • szociális otthonok
  • rehabilitációs létesítmények

Általában a tervezésekben építész generáltervezők alvállalkozóiként veszünk részt, de generáltervezésre is vállalkozunk. A különböző létesítmények tervezése során számos építész, épületgépész és egyéb társtervező vállalkozóval dolgozunk együtt. 

Rendszeresen részt veszünk az Európai Unió által finanszírozott kórház beruházásokban.

Vállalkozásunk stabil tervezői állománya a tulajdonosi és vezetői szerepkört is betöltő 2 fő, szakterületünkön több mint két évtizedes gyakorlattal rendelkezünk. Az alkalmazotti létszám a munka terheltségtől függően esetenként változik.

Munkánkat számítógépes tervezéssel és feldolgozással végezzük, AutoCAD tervezői, Office irodai és ügyviteli szoftverekkel rendelkezünk. A társtervezők közötti naprakész adatforgalom internet kapcsolattal biztosított.

Tervezett és megvalósult munkáink alapján gazdag és színvonalas referencia hátteret tudunk felmutatni. A magas színvonal garanciája mellett teljes tevékenységünkre vonatkozó tervezői felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Alapvető célunk a magyar egészségügy, a betegellátás, az egészségmegőrzés technikai lehetőségeinek, színvonalának fejlesztése, a diagnosztika és a gyógyítás hatékonyabbá tétele, az egészségügyi dolgozók munkafeltételeinek javítása.